Dags för ett barnkalas?

Börjar det vara dags för ett barnkalas? Perfekt för här kommer litet tips som ni kanske kan få användning för när det är dags för kalaset.

Nu för tiden så kan det vara populärt med ett temakalas och om ni har barn som har ett intresse för Star Wars så kolla in denna artikel som vi skrev för några år sedan. Det finns helt klart andra teman som kan fungera på ditt barns kalas. Huvudsaken är att det är något som de flesta kan klä ut sig till och ha en fantastisk stund tillsammans.

Planeringen är som med det mesta A&O när det kommer till kalaset. Se till att allt är fixat innan kalaset ska köra igång. Det finns inget värre än förvirrade föräldrar som springer runt och inte har hunnit ordna allt. När kalaset körs igång ska allt vara klart så att det bara kan rulla på. Det blir ett mycket skönare kalas för alla inblandade.

Se till att i inbjudan skriva in när kalaset börjar men också när det förväntas vara slut så föräldrar vet när det är dags att hämta hem sina barn. Planera även in några extra lekar som kan plockas fram utifall det skulle behövas. Det är alltid bra att ha lite i reserv. Behövs de inte så är det ingen större fara med det.