Hitta en jacka till din tonåring

Tonårsbarn är ökänt kräsna när det gäller många saker men inte minst vilka kläder som de gillar och vilka kläder de absolut inte vill ta på sig. Hur många konflikter har du inte haft med dina tjurskalliga tonåringar om vad som är okej och inte och kanske framförallt om hur mycket saker och ting får kosta.

Det är inte allt för ofta som tonåringarna bekymrar sig för ekonomi – något vi kanske skulle lära dem att få bättre koll på.

Att hitta den perfekta jackan

Om problemet är påtagligt när det gäller vardagskläder blir det ofta ännu mer påtagligt när det är dags att köpa en ny jacka då barnet kommer att behöva ha den på sig flera gånger efter varandra. Det då de flesta av oss varken har lust eller möjlighet att köpa tre eller fyra olika jackor per säsong – hur gärna tonåringen än vill.

Med andra ord är det inte helt lätt att hitta något som passar och som får alla parter nöjda, men det underlättar när det finns ett stort utbud. Kika in här så kan ni kanske hitta något passande – utbudet av både modeller och stilar är stort och säkert hittar ni något som kan tilltala den mest truliga tonåringen.