Hitta leksaker till bra pris

Att hitta leksaker till bra pris behöver inte vara en omöjlighet, många gånger så blir det så att de yngre barnen får ärva av sina äldre syskon och det fungerar ju så länge leksakerna är ok och inte trasiga. Och viss, det kan vara skoj som yngre syskon att få någon ny leksak också.

toys

Bra pris online

Nätet har blivit en guldgruva för den som vill shoppa och hitta bra priser, rabatter och erbjudanden på det man är ute efter. Är det fråga om leksaker så kan man kolla upp detta erbjudande från Lekmer som sajten Rabattsök letat upp. Du får ett riktigt bra rabatterbjudande från företaget Lekmer men det gäller att snabba på då erbjudandet gäller tills det är slut på lagret.

Byta mellan familjer

Ett annat sätt att få nya leksaker till barnen kan vara att byta mellan familjer, kolla upp med de närmaste bekanta om ni inte kan anordna en leksaksbytarlördag där ni träffas och byter leksaker med varandra och på sås sätt så får leksakerna ett nytt hem och blir nya för dem som får dom. Om det är fråga om dyrare leksaker så kanske en mindre summa kan lösa detta.

Sälja köpa online

Via sajter som Blocket kan du sälja barnens gamla leksaker och köpa begagnade till förmånligare priser än från butiker. På så sätt så kanske du gör en förtjänst också om du lyckas sälja lite dyrare och köpa något billigare. Passa även på att sälja sådant du själv kanske inte har någon användning för så får du liter förrådsrensning på samma gång.