Kläder för vårgarderoben

När våren nu är i antågande börjar det bli dags att gå igenom din garderob. Ut med det gamla och in med det nya är ett gammalt uttryck men stämmer bra in på vad som nu komma skall. Här kommer våra tips!

Det kan vara svårt att veta var man ska börja. Vad är inne just nu och var hittar jag de snyggaste kläderna? Ett tips är att först läsa in sig på hur de senaste trenderna ser ut. Det finns många sajter där du kan få inspiration och se exempel på kläder.

Men vad gör man om man inte har så mycket pengar? Finns det några billigare sätt att vårsäkra garderoben? Självklart. Ett alternativ är att kolla på second hand. I de flesta städer finns det affärer eller loppisar där man kan få tag i kläder av etablerade märken till bara en bråkdel av priset. Kanske kan du passa på att lämna av lite av dina gamla kläder också.

Ett annat tips är att du letar efter rabatter eller andra erbjudanden för att pressa ner priset. Att använda en rabattkod hos Ellos kan till exempel göra att du sparar hundralappar. Varför inte prova?

Gemensamt för dessa tips är att du själv måste lägga ner lite tid för att hitta dessa. Det kommer dock vara värt det i längden då det kommer att betala sig. Second hand och rabatter kan vara räddningen om vintern gått hårt åt din plånbok. Så varför inte ge sig ut på jakt och skaffa den vårgarderob du drömt om. Lycka till!