Presenttips till fotbollsungen

Älskar ditt barn fotboll? Då är det klart att du ska uppmuntra hens största intresse med rätt presenter! I havet av fotbollsmerchandise och fotbollsinspirerade gåvor har vi plockar ut våra favoriter.

Kläder

Har ditt barn ett eget favoritlag? Om ditt barn älskar Arsenal kommer du att bli favoritföräldern om du köper en Arsenal matchtröja till hen. Ofta har man ett inhemskt favoritlag och en i den internationella serien så du kan lika gärna köpa två, en för det svenska favoritlaget och en för det internationella.

Alla typer av fotbollskläder är välkomna, även hos barn som inte är modeintresserade. Träningskläder och nya fotbollsskor kan få barnet att studsa uppochner av lycka.

Lego

En favoritleksak under flera årtionden. Lego har gett barn utlopp för sin fantasi, lärt dem hur man har tålamod och följer instruktioner samt hur man samarbetar med sina byggarkompisar. På senare år har Lego använt flera varumärken för att skapa en hel värld. Du kan hitta legobyggsatser som passar in i fotbollens värld. Skapa en arena där de små gubbarna ska spela en match mot varandra.

Träningsredskap

Om barnet spelar fotboll kan du köpa redskap som hen kan använda hemma för att träna teknik och kondition. Ett mindre löpband på rummet tar bort alla ursäkter om kallt eller dåligt väder. En rebounder är ett mål med väldigt spänt när som skickar tillbaka fotbollen och lär barnen att passa och bollkontroll. Nätet tar inte stor plats, det får plats på en mindre tomt eller till och med i ett källarrum.